Jaga lugu:

Puhkavat kolleegi asendades võid õppida midagi uut

Kaisi Finantsi juhataja-raamatupidaja Kairi Veedler rääkis, et suvine puhkusteaeg tekitab teinekord lausa stressi, sest tööasjad kipuvad venima, kuna vajalikud kontaktisikud puhkavad samuti, ning inimeste keskendumine tööle on palju kehvem. Kui sa ei saa muuta olukorda, siis muuda suhtumist sellesse, soovitab tööpsühholoog Taimi Elenurm. Sama on suvel töötamisega: otsi üles see, mis on kolleegi töös head ja põnevat – nii õpid teda asendades midagi uut. Tusatujust aitab üle saada enesesisendus, et see pisut raskem aeg on millekski kasulik ja see saab kunagi otsa. Iga tüütut perioodi on kergem üle elada, kui sa tead, millal see lõpeb.

Töötegijale on puhkuste aeg kergem juba sellepärast, et valgust ja soojust on rohkem. Neid muidu nii iseenesestmõistetavaid asju võiks rohkem nautida, pikendades tööletuleku ja tööltmineku aega, soovitab Elenurm.

Tunne mõnu sellest, mis sind pärast tööd või puhkuse ajal ees ootab.Loe lisaks: Puhkavat kolleegi asendades võid õppida midagi uut

RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne LõhmusärijuhtTel: Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt