Autor: Raamatupidaja.ee • 17. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veebruar 2008

SISUKORD

KUTSEOSKUSED

Finantsinstrumentide esmane arvelevõtmine 5Raamatupidamise aastaaruande lisadest 10Raamatupidamise sise-eeskirja uuendamine 15Tööjõu liikumine ja sellega kaasnev maksukohustus 16MAKSUDMõned mõtted seoses FIE 2007.aasta tuludeklaratsiooniga 23SEADUSEDArvestuspõhimõtted mittetulundusühingutele ja sihtasutustele spetsiifilistes valdkondades 28Uuenenud nõuded 2007.aasta majandusaasta aruande koostamisel 30ELUKUTSEFIE Kristi Kerner: maksude eest ei tasu ära joosta 34Raamatupidaja kui klienditeenindaja 38Ettevõtlusega alustamine - kas proovida või hoiduda? 40KOOLITUSKALENDER 43

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700