Autor: Raamatupidaja.ee • 28. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Lemmi Oro

Lemmi Oro on sündinud 1949. a. Ta on lõpetanud Tallinna Polütehnilise Instituudi. 1972. a. asus Lemmi tööle Eesti Maaviljeluse ja Maaparanduse Teadusliku Uurimise Instituudi arvutuskeskusesse. 1990. a. suundus ta edasi Riigi Maksuameti osakonnajuhataja asetäitja kohale. 1993. – 1995. aastal töötas Lemmi Tallinna Maksuameti direktori asetäitjana ning alates 1995. a. töötab ta Rahandusministeeriumi Maksupoliitika osakonna juhatajana.

Lemmi on läbinud mitmeidmaksualaseid kursuseid ja koolitusi. 1992. – 1993. aastal võttis ta osaNordkircheni Finantskõrgkoolis Saksa maksuõiguse kursusest Saksamaal. Alates1993. aastast osaleb ta regulaarselt OECD ja Fiscalise

Lisaks päevasele tööleRahandusministeeriumis on Lemmi ka Saku vallavolikogu esimees ning vabal ajalharrastab aiatööd.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700