Autor: Raamatupidaja.ee • 13. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Jaanus Leemets

Jaanus Leemets on sündinud 1971.a. Ta lõpetas 1990.a. Rakvere 1. Keskkooli ning seejärel alustas kohe tööd Vihula vallas. 1992.a. töötas ta Nordpanga AS-is ning aastatel 1993 – 1994 Elder Bros. AS-is. Veel jõudis ta töötada Buinco Kinnisvara AS-is ning alates 1995.a. töötab ta SEB Eesti Ühispangas.

Jaanuse täiendkoolitusehulka kuuluvad 2000.a. läbitud Risk Taking Seminar (David Jeffrey Associates,Inc.), 2002.a. Performance and Risk Management (ATTF Luxembourg) ja 2006.a.Intermediate Corporate Credit Analysis (DC Gardner Training).

Vabal ajal renoveeribJaanus oma maakodu ning armastab lugeda. Ta on abielus ning tema peres kasvavadpoeg ja tütar.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700