Autor: Raamatupidaja.ee • 7. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Priit Sander

Priit Sander on sündinud 1973.a. Ta lõpetas 1995. a. Taru Ülikooli majandusteaduskonna bakalaureuseõppe panganduse ning ärirahanduse ja investeeringute eriala cum laudega. Kolm aastat hiljem, 1998.a. omandas ta Tartu Ülikoolis ka magistrikraadi majandusteaduse erialal cum laudega.

Samaaegselt magistriõpingutega alustas ta tööd Tartu Ülikoolimajandusteaduskonnas assistendina ning alates 1999.a. töötab ta majandusteaduskonna ärirahanduseja investeeringute lektorina. Lisaks Tartu Ülikoolile on Priit töötanudkülalislektorina ka EBS Juhtimiskoolituskeskuses, Majandusarvestuse Keskuses,Audentese Ülikoolis, Mainori Kõrgkoolis, Aktuaaride Liidus jm.  Tema peamiste loengukursuste hulka kuuluvad

Investeeringud javäärtpaberite analüüs I ja II, Finantsjuhtimine I, Ettevõtte rahandus jainvesteeringud, Strateegiline finantsjuhtimine ja Ettevõtte väärtuse juhtimine.Tema peamisteks uurimisvaldkondadeks on

Tartu Ülikoolimajandusteaduskonna nõukogu liige.

Priit on stažeerinud Zernike Grupis Hollandis nii 2003. kui ka 2006.a.   Lisaks sellele on 2004.a. läbinuddoktorantide kursuse „

Advanced FinancialStatement Analysis” Helsingi Majanduskoolis.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700