Raamatupidaja.ee  • 7. november 2007
Jaga lugu:

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Priit Sander

Priit Sander on sündinud 1973.a. Ta lõpetas 1995. a. Taru Ülikooli majandusteaduskonna bakalaureuseõppe panganduse ning ärirahanduse ja investeeringute eriala cum laudega. Kolm aastat hiljem, 1998.a. omandas ta Tartu Ülikoolis ka magistrikraadi majandusteaduse erialal cum laudega.

Samaaegselt magistriõpingutega alustas ta tööd Tartu Ülikoolimajandusteaduskonnas assistendina ning alates 1999.a. töötab ta majandusteaduskonna ärirahanduseja investeeringute lektorina. Lisaks Tartu Ülikoolile on Priit töötanudkülalislektorina ka EBS Juhtimiskoolituskeskuses, Majandusarvestuse Keskuses,Audentese Ülikoolis, Mainori Kõrgkoolis, Aktuaaride Liidus jm.  Tema peamiste loengukursuste hulka kuuluvad

Investeeringud javäärtpaberite analüüs I ja II, Finantsjuhtimine I, Ettevõtte rahandus jainvesteeringud, Strateegiline finantsjuhtimine ja Ettevõtte väärtuse juhtimine.Tema peamisteks uurimisvaldkondadeks on

Tartu Ülikoolimajandusteaduskonna nõukogu liige.

Priit on stažeerinud Zernike Grupis Hollandis nii 2003. kui ka 2006.a.   Lisaks sellele on 2004.a. läbinuddoktorantide kursuse „

Advanced FinancialStatement Analysis” Helsingi Majanduskoolis.

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne LõhmusärijuhtTel: Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt