5. november 2006
Jaga lugu:

Järelmaksuga ostmise võimalus säilib ka juhul kui olete sattunud maksehäireteregistrisse.

Olukorras, kus juba tasutud võlgnevuse tõttu ei ole kliendil võimalik saada järelmaksu, on finantsteenuseid osutav ettevõte Aktiva Finants OÜ pankade kõrval toonud turule alternatiivse järelmaksuga tasumise võimaluse. Aktiva Finantsi faktooringteenuste juhi Janar Kalmuse sõnul on järelmaksu tingimused muudetud võimalikult paindlikuks. Nii on võimalik osamaksetega tasumist taotleda ka järgmistel juhtudel: Teie andmed on maksehäireteregistris, Te ei oma pikaajalist tööstaaži, Teile laekub pension, vanemahüvitis või mõni muu toetus. Aktiva Finantsi järelmaksu vahendavad  Desknote ja Datagate arvutipoed, Hansaposti postimüügikataloog, Living.ee mööblipood ning mitmed teised kauplused.   Lisainfo: Janar Kalmus faktooringteenused janar@aktivafinants.ee   Aktiva Finants OÜ www.aktivafinants.ee

Autor: Rita Ilisson

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne LõhmusärijuhtTel: Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt