5. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Järelmaksuga ostmise võimalus säilib ka juhul kui olete sattunud maksehäireteregistrisse.

Olukorras, kus juba tasutud võlgnevuse tõttu ei ole kliendil võimalik saada järelmaksu, on finantsteenuseid osutav ettevõte Aktiva Finants OÜ pankade kõrval toonud turule alternatiivse järelmaksuga tasumise võimaluse. Aktiva Finantsi faktooringteenuste juhi Janar Kalmuse sõnul on järelmaksu tingimused muudetud võimalikult paindlikuks. Nii on võimalik osamaksetega tasumist taotleda ka järgmistel juhtudel: Teie andmed on maksehäireteregistris, Te ei oma pikaajalist tööstaaži, Teile laekub pension, vanemahüvitis või mõni muu toetus. Aktiva Finantsi järelmaksu vahendavad  Desknote ja Datagate arvutipoed, Hansaposti postimüügikataloog, Living.ee mööblipood ning mitmed teised kauplused.   Lisainfo: Janar Kalmus faktooringteenused [email protected]   Aktiva Finants OÜ www.aktivafinants.ee

Autor: Rita Ilisson

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700