Raamatupidaja.ee  • 2. november 2006
Jaga lugu:

Raamatupidamisprogrammi Merit Aktiva uus versioon

AS Merit Tarkvara lasi 1. novembril 2006 välja raamatupidamisprogrammi Merit Aktiva uue, 2007. aasta versiooni.Merit Aktiva on ainuke raamatupidamistarkvara Eestis, millel on olemas täisfunktsionaalne tasuta versioon. Seega saavad väikesed firmad Aktiva abil kogu oma raamatupidamise tasuta tehtud.”Me näeme oma sotsiaalset rolli alustavate ettevõtete aitamises, pakkudes neile kvaliteetset tarkvara täiesti tasuta”, ütles Merit Tarkvara direktor Andres Kert.Merit Aktiva on kõige populaarsem väikefirmade raamatupidamisprogramm Eestis rohkem kui 1500 kasutajaga.EttevõttestMerit Tarkvara on Eesti juhtiv majandustarkvara tootja aastast 1991. Meie tähtsamad kaubamärgid on Merit Aktiva, palgaarvestuse programm Merit Palk ja majandustarkvara Microsoft Dynamics NAV (endine Navision).LisainfoAndres KertAS Merit Tarkvara direktorPärna 1, Põltsamaa 48105andres@merit.eewww.merit.eeTel. 505 0039

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee