Autor: Raamatupidaja.ee • 2. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raamatupidamisprogrammi Merit Aktiva uus versioon

AS Merit Tarkvara lasi 1. novembril 2006 välja raamatupidamisprogrammi Merit Aktiva uue, 2007. aasta versiooni.Merit Aktiva on ainuke raamatupidamistarkvara Eestis, millel on olemas täisfunktsionaalne tasuta versioon. Seega saavad väikesed firmad Aktiva abil kogu oma raamatupidamise tasuta tehtud.”Me näeme oma sotsiaalset rolli alustavate ettevõtete aitamises, pakkudes neile kvaliteetset tarkvara täiesti tasuta”, ütles Merit Tarkvara direktor Andres Kert.Merit Aktiva on kõige populaarsem väikefirmade raamatupidamisprogramm Eestis rohkem kui 1500 kasutajaga.EttevõttestMerit Tarkvara on Eesti juhtiv majandustarkvara tootja aastast 1991. Meie tähtsamad kaubamärgid on Merit Aktiva, palgaarvestuse programm Merit Palk ja majandustarkvara Microsoft Dynamics NAV (endine Navision).LisainfoAndres KertAS Merit Tarkvara direktorPärna 1, Põltsamaa [email protected]. 505 0039
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700