Autor: Raamatupidaja.ee • 27. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vastab Maaja Vadi

Kesma olen?

Olenjuba 15 aastat toimetanud arengu sfääris, sest olen seotudharidussüsteemiga. Selles on palju erinevaid tahke ning seetõttutuleb ka paljude asjadega tegelda - loenguid pidada, juhendada, isekirjutada ning lugeda. Sooviksin, et saaksin enda arendamisele rohkemtähelepanu pöörata - see tähendab, et tuleksleida aega suure hulga kogunenud teabe süstematiseerimisele. Kasooviksin omandada veel mõnd võõrkeelt.

Midatähendab minu jaoks raamatupidamine/raamatupidaja?

Raamatupidamisseon minul väga isiklik suhe, sest minu ema ja mõlemad õedon kõik töötanud erinevatel raamatupidamisetasanditel ning seepärast olen seda ametit ning selle muutusinäinud kaunis lähedalt juba 40 aastat.

Millisedon need väärtused, mis annavad minu elule suuna?

Rõõmustan,kui perel läheb hästi ning saame koos olla - laud kenastikaetud ja süües ei kiirustata ning on aega rääkidaja üksteist kuulata.

Sinule,hea konverentsil osaleja, tahan meenutada mõttetera SaintExupery surematust Väikesest printsist, kohast, kusväike prints rebase juurest lahkub:

Hüvasti,”ütles ta.

“Hüvasti,”ütles rebane. “Siin on minu saladus. See on väga lihtne:ainult südamega näed hästi. Kõige tähtsamon silmale nähtamatu.”

“Kõigetähtsam on silmale nähtamatu,” kordas väike prints,et see meelde jääks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700