Autor: Raamatupidaja.ee • 27. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vastab Hardo Pajula

Kes ma olen?

Alates2006. aasta jaanuarist olen SEB Eesti Ühispanga ökonomist.Enne seda olen töötanud Hansapangas jaPriceWaterhouseCoopersis ning õpetanud kümmekond aastatmajandusteooriat ja statistikat.

Midatähendab minu jaoks raamatupidamine/raamatupidaja?

Meenubtsitaat Goethelt ("Wilhelm Meistri õpiaastad"):"Milliseid eeliseid tagab kaupmehele kahekordne raamatupidamine!See on inimmõistuse kõige ilusamaid leiutisi, ja igahea peremees peaks selle oma majapidamises sisse seadma."

Sinule,hea konverentsil osaleja, tahan öelda et...

"Onvõimatu olla masendunud, kui sul on õhupall."(Winnie Puhh)

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700