Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 29. mai 2024

Pool raamatupidamisbüroode turust on 9 suurima ettevõtte käes

Äripäeva Infopanga raamatupidamisbüroode värskest raportist saab muu hulgas teada, et raamatupidamissektori suurimad ettevõtted kasvatasid aastaga koondkäivet sektori üldisest oluliselt kiiremini.
287 ettevõtet ületavad raamatupidamissektoris 100 000-eurost käibepiiri
Foto: pexels

Kui sektoris üldiselt kasvas koondkäive aastaga 9%, siis kolm suurimat ettevõtet kasvatasid aastaga oma koondkäivet 21%, kuus suurimat 17% ja üheksa suurimat 14%. Turuosa kasvatasid kõige kiiremini kolm suurimat ettevõtet, nende turuosa kasvas aastaga kolm protsendipunkti. Kuue ja üheksa suurima ettevõtte turuosa kasvas aastaga kaks protsendipunkti. Üheksa suurimat ettevõtet hoiavad enda käes poolt raamatupidamisbüroode turust.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700