Autor: Eget Velleste • 29. jaanuar 2024

Kultuuri toetamine on täis maksukünkaid. Ettevõtja: toetus pole palgamaksmine

Riik peab maksusoodustustega looma oluliselt paremad tingimused, et toetada kultuuritarbimist ning kaasata senisest rohkem ettevõtjaid kultuuri toetama.
Ettevõtja Madis Laansalu ja Filharmoonia kammerkoori tegevjuht Esper Linnamägi
Foto: Andres Laanem

Logistikaettevõtte Nordnet juht Madis Laansalu on Eesti Filharmoonia kammerkoori suurtoetaja. Kui selleks võimalus avanes, tuli Laansalu sõnutsi lahendada ettevõttes hulgaliselt maksuküsimusi. Kammerkoorile eraldatud toetust maksustatakse justkui makstaks Nordneti koorile palka.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700