Autor: Martin Johannes Teder • 24. aprill 2023

Kahtlastest kuluhüvitistest: kõige küsitavam põhjendus on "kohtumised valijatega"

Mingis osas on mõistlik, et riigikogu liikmetele tööga seotud kulutusi hüvitatakse, kuid esinduskulude ja valijatega kohtumistega seotud väljaminekute hüvitamine on kõige küsitavam, rääkis Soraineni vandeadvokaat ja endine peaprokurör Norman Aas.
Foto: Andras Kralla

Samas näeb Aas, et kuluhüvitisi ei ole mõistlik asendada näiteks lihtsalt palgalisaga, mille kasutamise kohta avalikus midagi teada ei saaks. “Need kurioossed juhtumid, mis avalikkuse eest läbi käivad, räägivad nende poliitikute kohta palju,” arvas Aas. “See on minu jaoks huvitav sotsiaalne eksperiment.”

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700