Autor: Simo Sepp • 10. oktoober 2022

Äriregistri tasude kaotamisel tekib võitjaid rohem kui kaotajaid

1. oktoobrist kaotati äriregistri tasud, millest kaotavad ettevõtted, kes seni on pakkunud vaid registri andmete edastamisega seotud teenuseid, ning teravdub andmekaitse teema. Samas on võitjaks kaudselt kogu majandus.
E-äriregistri avavaade

Register muudeti kõigile kättesaadavaks, et ettevõtlussektorit läbipaistvamaks ja innovaatilisemaks muuta. Justiitsministeeriumi justiitshalduspoliitika asekantsler Viljar Peep tõdeb, et see saab võimalikuks seoses muudatustega tehnoloogias ja rahastamises.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700