Autor: Gregor Alaküla • 9. september 2021

Probleem laenumaastikul: kavalamad oskavad hästi võlgu jääda

Vandeadvokaat Katri Tomsoni sõnul on leidlikud võlgnikud varmad ära kasutama oma seadusest tulenevaid võimalusi mitte täita oma finantskohustusi. Ühe suure probleemina toob ta esile, et erinevate juriidiliste nüansside tõttu ei õnnestu tihti isegi võlgnikele kohtudokumente kätte toimetada.
Külas on Andrus Alber ja Gerly Lõhmus FinanceEstoniast ning vandeadvokaat Katri Tomson

„Ühte hõbekuuli kindlasti olemas ei ole, kuid lahendus puudutab ettevõtluskultuuri arendamist, finantskirjaoskuste parandamist ja kindlasti võlgnikele seletamist, et võlausaldajaga kontakti hoidmine ja lahenduste otsimine on alati kiirem lahendus kui enda ära peitmine," ütles Finance Estonia juhatuse liige Andrus Alber.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700