Autor: Allan Rajavee • 26. august 2021

Raamatupidajad loevad klientide andmetest välja pankrotilainet

Raamatupidamine.
Foto: Andres Haabu
Äripäeva Infopanga konkurentsiraportite projektijuht Sigrid Kõiv andis hommikuprogrammis ülevaate värsketest raportitest. Juttu tuli raamatupidamis- ja töövahendusettevõtetest. Kuna raamatupidamisettevõtted näevad klientide finantsandmeid ja rahavooge, siis kardavad nad pankrotilainet.

Hommikuprogrammi tegid Allan Rajavee ja Rivo Sarapik.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700