Autor: Tuuli Seinberg • 22. mai 2021

Kas su päikeseprillid kaitsevad ikka silmi?

Liigne päikesepaiste võib silma tervist kahjustada - nii nagu tekivad UV-kiirguse tagajärjel kahjustused nahal, tekivad need ka silmas. Oluline on teada, et UV-kiirguse kahjulik mõju on kumulatiivne – see koguneb elu vältel ja võib kaasa tuua negatiivseid muutusi silma tervises.
Foto: Pixabay

Seetõttu on ülioluline kanda igas vanuses sobivaid päikeseprille, millel on korrektsed märgistused ja kaitsekihid ning mis kaitsevad silmi kiirguse eest.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700