Autor: Juhan Lang • 7. september 2020

Tanel Kiik suurkoondamistest: tõenäoliselt tuleb neid veel

Sotsiaalminister Tanel Kiik
Foto: Liis Treimann
Sotsiaalminister Tanel Kiik ütles Äripäeva raadio hommikuprogrammis Tallinki alustatud suurkoondamisest rääkides, et töötukassa hinnangul võib tulevikus selliseid teateid tulla veel.

Samas ütles Kiik Äripäeva raadio hommikuprogrammis kõhklemata, et riigi palgaabi ettevõtjatele, kes on nüüd siiski koondama asunud, läks asja ette, sest vastasel korral võiks Eestis juba praegu olla 50 000 töötu asemel 100 000 töötut.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700