Autor: Raamatupidaja.ee • 15. aprill 2020
Ainult tellijatele

Kriis tõstis digiteemad päriselt ellu

Saates rääkisime pikemalt sellest, kas kaugtöö tuli, et jääda, mis mõju avaldab see tuleviku töökorraldusele, kuidas mõjutab koroonakriis erameditsiini, mis muutuseid võib märgata ettevõtete seas ning mis kasu ja kahju on kriisist.

Autor: Shutterstock

Nii palju kaugelevaatavat uuesti mõtlemist ning innovatsiooni pole Eestis pikka aega näha olnud, lausus Telia ärikliendi üksuse juhi kohusetäitja Kristjan Kukk saates "Tehnoloogiakompass" positiivse näitena, mis kriisist kasu on olnud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700