Saated
Ainult tellijale

Töökorralduse küsimused, millega ettevõtja kriisis peaks arvestama

Saates "Kasvukursil" käsitlesime tööturul toimuvat olukorda: kuidas tööandja saab kulusid optimeerida, millised on kokkuleppelised ja millised seadusega võimaldatud lahendused. Olulise teemana oli arutluse all ka Töötukassa päästepakett, mis võimaldab tööandjale ja töötajale mõningast leevendust, sealhulhas tuleb enne meetmete kasutamist kõik asjaolud pikemas perspektiivis läbi mõelda.

Lisaks rääkisime saates sellest, kuidas kiirelt muutunud olukorras korralda ettevõtte töökorraldus võimalikult valutult ja turvaliselt kontorist kodudesse, kuidas tagada piisav kommunikatsioon ja suhtlemine inimeste vahel ning millist tuge saab pakkuda IT läbi erinevate lahenduste ja rakenduste.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Infolehe Palk lugudele
 • Ligipääsu Infolehe PDF-idele
 • Infolehe paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
  Cätlin Puhkan
  Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700