3. september 2014
Jaga lugu:

CM: Dida tablettidega pärmseene vastu

Pärmseen võib põhjustada väsimust ja seedehäireid. Dida koostises olevad ravim- ja maitsetaimed omavad aga antiseptilist ja puhitust vähendavad toimet ning taastavad hea enesetunde.

VABANEGE PUNNIS KÕHUST! Tundus, et kõht lõhkeb!

Inimkehas elavad üherakulised seened, mida nimetatakse pärmseenteks. Candida albicans on üks nendest. Pärmseeni ehk pärmi on palju liike. Tuntuimad on pagari-, õlle- ja veinipärm. Pärmseened hakkavad liigse suhkrutarbimise korral vohama. Dida koostises olevad ürdiekstraktid koos kaneelipuu eeterliku õliga aitavad säilitada organismi loomulikku mikrobioloogilist tasakaalu.

Tiina võtab enne sööki alati ühe Dida tableti. Varem paisus Tiina kõht süües nii, et ta tundis end täispuhutuna. „Öösiti läks mu kõht väga punni ja tekkis tunne, et lähen lõhki. Gaaside ja kõhulahtisuse tõttu pidin sageli tualetis käima. Olin juba kaotamas lootust kuskilt abi saada, sest ei leitud mingisuguseid mao- ega sooletalitluse häireid. Et kõht ei paisuks, sõin väljaspool kodu väga vähe, nagu linnuke. Kandsin avaraid riideid, et peita oma punnis kõhtu.

 Avastas Dida tabletid

„Möödunud suvel lugesin kaneeli kasulikkusest ja Dida tablettidest ning otsustasin neid proovida. Tundsin kohe positiivset mõju ja mõne aja pärast muutus mu kõht jälle lamedaks. Praegu on minu seedimine täiesti korras. Olen õnnelik, sest mu elu muutus silmanähtavalt paremaks. Nüüd võtan alati ühe tableti enne hommikusööki ja teise tableti enne lõunasööki. See on nii hea tunne, kui kõht on jälle lame ja seedimine korras,“ jutustab Tiina naeratades.Pärmseened

Pärmseen võib organismis kontrollimatult vohades põhjustada kõhupuhitust, üldist väsimust, päraku sügelemist ja seedehäireid. Kui soolestiku kasuliku mikrofloora tasakaal on normaalne, on pärmseente kasv ja paljunemine kontrolli all. Siiski võivad ebatervislik või mittetäisväärtuslik toit, stress ja mõnikord antibiootikumid rikkuda soolestiku mikrofloora tasakaalu. Sel juhul hakkavad pärmseened kontrollimatult vohama. Pärmseente peamine toit on suhkur. Kuid seda lõhustades eritavad nad toksiine, mis võivad põhjustada nõrkust, väsimust ja tekitada gaase, mis põhjustavad ebameeldivat kõhupuhitust ja venitustunnet. Nahaärritus ja päraku sügelemine on samuti tüüpilised tunnused. Pärmseentele meeldib kasvada keha niisketes kohtades ja limaskestadel.

Skandinaavia Dida tabletid

Kaneel on üks vanimatest maitseainetest, mida hakati tarvitama juba 5000 aastat tagasi. Traditsiooniliselt kasutati seda kui antibakteriaalset ja seedimist soodustavat vahendit. Dida tablette valmistatakse Skandinaavias hästi tuntud retsepti järgi, mida Rootsi taimetargad on edukalt kasutanud juba palju aastaid. Dida koostises on ravim- ja maitsetaimi, millel on antiseptiline, gaaside teket, venitustunnet ja puhitust vähendav toime. Kaneel, pune, küüslauk, nelgipuu õied, kardemoni viljad ning oliivipuu lehed on antiseptilise toimega ja pärsivad kahjuliku mikrofloora vohamist. Piparmünt ja apteegitill vähendavad kõhupuhitust ja venitustunnet ning aitavad lahti saada raskustundest maos pärast sööki. Niatsiin aitab hoida limaskestade normaalset seisundit. Soolestiku ja seedimissüsteemi limaskestade seisund on hea enesetunde seisukohalt väga tähtis.

Dieet on samuti tähtis

Dida kasutamise ajal on soovitatav vähendada kohvi, alkoholi, maiustuste ja suhkru tarbimist. Mitmekesine ja tasakaalustatud toitumine ning tervislikud eluviisid on olulised. Vältige rasvast toitu. Selle asemel sööge täisteratooteid, värskeid puu- ja juurvilju, kas toorelt või keedetult. Tegelege spordiga. See parandab ainevahetust ja aitab kiiremini toksiine väljutada. On soovitatav vähem tarbida või mõneks ajaks täielikult loobuda toiduainetest, mis stimuleerivad soolestiku halva mikrofloora kasvu ja rikuvad organismi mikrobioloogilist tasakaalu:  alkoholist, teravamaitselisest ja soolasest toidust, pärmist, süsivesikutest. Eelistage valgurikast toitu: kana- ja kalkuniliha, kala, mune, ube, värskeid aedvilju, tarbige oliivi- ja linaseemneõli.

Tundke heameelt lamedast kõhust

Kasutage Didat, et vältida kõhupuhitust ja venitustunnet, hoida normaalset seedimist ja head enesetunnet pärast sööki. Soovitatav päevane annus on 1 tablett enne sööki koos klaasi veega. Esimesed 45 päeva on soovitatav võtta 2 tabletti päevas.Skandinaavia Dida tabletid on valmistatud ravim- ja maitsetaimede ekstraktidest ning eeterlikestõlidest.Kust saab osta Dida tablette? Originaalseid Dida tablette saab osta apteegist või tootja kodulehelt www.newnordic.ee

Kas teil on küsimusi? Lisainfot saab telefonil 684 3838 või külastades tootja kodulehte www.newnordic.ee

 

http://www.newnordic.ee/all-products/dida

 

Autor: Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt