10. aprill 2014
Jaga lugu:

CM: Originaalne Rootsi tablett silmadele

„Armastan väga lugeda, kuid palju lugedes väsivad silmad kiiresti, tekib pisaratevool ja tähed hakkavad „jooksma“. Nüüd olen aga väga õnnelik, sest avastasin Rootsi Blue Berry tabletid,» jutustab Kathy.

Avastas Blue Berry tabletid

„Ostsin apteegist Rootsi Blue Berry tablett e. Tarvitan neid juba teist kuud ja olen väga rahul, sest isegi kaua lugedes ei väsi mu silmad enam ega jookse vett ning tähed püsivad paigal. Blue Berry tabletid mõjusid mulle väga hästi! Soovitan Blue Berry tablett e kõigile, kes loevad palju, juhivad õhtuti ja öösiti autot või veedavad kogu päeva arvutiekraani ees.“

Parem nägemine tähendab paremat elu!

On kindlaks tehtud, et silmade võime fookustada teravat ja selget pilti halveneb läätse jäigastumise, mõnikord silmalihaste nõrgenemise tõtt u või silmale vajalike toitainete puudumise korral. Paljud tunnevad seda, kui loevad kehvas valguses, juhivad öösel autot või püüavad niiti nõelasilmast läbi ajada.

Originaalne Rootsi Blue Berry tablett

Rootsi Blue Berry tablett ide koostises on mustika, hariliku silmarohu ja viinamarjaseemnete ekstrakti. Mustika kasulikkust nägemisele täheldati juba II maailmasõja ajal, kui Briti piloodid osalesid öistel õhurünnakutel.On tõestatud, et mustikad sisaldavad aineid, mis toetavad nägemist pimedas ja hämaras. Viinamarjaseemnete ekstraktis sisalduvad polüfenoolid on antioksüdatiivse toimega. Kahes Blue Berry tabletis on 10 mg kollast pigmenti luteiini, mida leidub kesknägemise eest vastutavas silma kollatähnis maakulas.Blue Berry tablette soovitatakse tarvitada kõigil, kes loevad palju, juhivad autot või töötavad arvutiga. Blue Berry tabletid sobivad igas vanuses inimestele, kaasa arvatud neile, kes kannavad prille või kontaktläätsi. Mitmekesine ja tasakaalustatud toitumine ning tervislikud eluviisid on olulised.

Nägemise muutused

On loomulik, et koos vanusega tekivad muutused ka nägemises. Seetõttu ei peaks ootama, kuni teie nägemine halveneb, silmad väsivad või hakkavad vett jooksma. Esimesed nõrgeneva nägemise tunnused on silmade kiire väsimine, kipitus, pisaratevool. Hiljem märkame nõrgeneva nägemise tunnuseid lugedes, eriti hämaras, kui tähed justkui jooksevad. Raskemini näeme kaugel olevaid objekte, asjad või objektid paistavad suuremad või väiksemad kui tegelikkuses. Mõnikord kurdavad inimesed, et lugedes tähed hüppavad, silme ees on must täpp ning nägemine aina halveneb.

Kas teie nägemine on hea? Blue Berry Omega 3 kapslid! Blue Berry Omega 3 kapslid sisaldavad oomega-3-rasvhappeid, A-vitamiini, tsinki, vaske, mustika, hariliku silmarohu ja peiulille ekstrakte, millest on saadud standardiseeritud luteiin.

Silmad kipitavad sageli, esineb pisaratevoolu.Võrreldes varasemaga näete hämaras või pimedas halvemini.Kauem lugedes hakkavad tähed jooksma.Silmad on ereda valguse suhtes tundlikumad.Kaugemal olevaid asju või objekte ei näe selgelt.Kui vastasite jaatavalt vähemalt kolmele väitele, võib teie nägemine olla nõrgenenud.UUS!

Kust saab osta Blue Berry tablette?..

Rootsi toidulisandit Blue Berry saab osta apteegist või tootja kodulehelt www.newnordic.ee

Kas teil on küsimusi?

Lisainfot saab telefonil 684 3838 või külastades tootja kodulehte www.newnordic.ee

 

Autor: Tuuli Seinberg, New Nordic

RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee