13. november 2018

Vaata, kuidas tähistati raamatupidajate päeva

10. novembril tähistati rahvusvahelist raamatupidajate päeva. 9. novembril toimunud raamatupidaja.ee traditsioonilisel raamatupidajate päeva konverentsil valiti välja Arvestusala Edendaja 2018 ning räägiti raamatupidajatele olulistel teemadel.

Raamatupidajate päev 2018
Autor: Liisi Matvere

Rahandusminister Toomas Tõniste tutvustas maksupoliitika suuremat pilti ning tänas raamatupidajaid nende tubli töö eest, MTA teenuste osakonna juhataja Triin Raaper rääkis e-maksuameti uuendustest ja täpsemast arengukavast uuel aastal.

Vaata Arvestusala Edendaja 2018 konkurssi.

Audiitorite vaate, tasustamise ja audiitorite hinnangute tagamaadest rääkis Audiitorkogu president Märt-Martin Arengu. Nii eraisikule kui ettevõttele kasulikke vihjeid andis internetis müümise kohta Rödl & Partner Advokaadibüroo maksuadvokaat Verner Silm, viiviste ja intresside arvestust selgitas aga advokaadibüroo Sorainen vandeadvokaat Kaido Künnapas.

Pärastlõunal aitas finantssuhtarvudes oma teadmisi nii rühma- kui individuaalarvestuses proovile panna õppejõud ja finantskonsultant Paavo Siimann. Rödl & Partner Audit OÜ vandeaudiitor Mart Nõmper lahendas aga pakendiaruandluse probleeme ja toonitas, et mõnikord võib ettevõte olla pakendiaruandluse kohustuslane ka ilma seda ise teadmata.

Päevale pani meeleoluka punkti koolitaja Jaanus Kangur, kes rääkis sellest, kuidas edukalt tegutseda ja erinevate olukordadega toime tulla.

Ühtlasi saadi päeva jooksul teada, kui palju kaalub täiskasvanud inimese maks, mis on tegelikult ravikuurid, millised on seosed eelarve tasakaalu ja kodanike alakaalu vahel ning kui palju on inimesel närvirakke.

Täname toetajaid Excellent Business Solutions Asi, Fujitsut, Dermosili ja Artisan Honey.

Autor: Liisi Matvere
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700