Autor: Klaid Mägi • 16. veebruar 2022

Klaid Mägi: võlts turvatunne on kerge tekkima

Klaid Mägi
Foto: Raul Mee
Eesti ettevõtted võiksid julgemalt oma infoturbekogemust jagada, et koos ohtudele vastu seista, kirjutab RaulWalter OÜ küberturbe ekspert Klaid Mägi.

Kohustumine on üks mõiste infoturbestandardis, mis tähendab sisuliselt seda, et juht kinnitab nii endale kui ka teistele ettevõttes infoturbe olulisust ning sellega hakatakse tegelema. Juhi teadlikust otsusest süstemaatiliselt teemaga tegelema hakata sõltub seega väga palju, samuti infoturbejuhile antud volitustest ja ressurssidest millegi korda saatmiseks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700