Autor: Maarja Karlson • 2. juuni 2021

Otsustajate TOP: kriis paneb juhid järsult reegleid rikkuma

Krista Jaakson, Maarja Karlson.
Foto: Erakogu / Mikko Leo Selg
Juhiamet on nõudlik, mitmekülgne ja kätkeb endas paljusid rolle. Üks olulisemaid neist on otsustaja roll. Tartu Ülikooli majandusteaduskonna juhtimise õppetooli juhataja Krista Jaakson ja üliõpilane Maarja Karlson (Miltton New Nordics) kirjeldavad Otsustajate TOPis Eesti juhte kui iseteadvaid otsustajaid.

„Me ei mõtle väga tihti oma otsustele ja meil puudub hea valem, kuidas me otsusteni jõuame.“ Annie Duke, professionaalne pokkerimängija ja strateegiakonsultant

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700