Autor: Kadri Kangur, IMG Numeri juhatuse liige • 5. märts 2021

Raamatupidamisbüroode kvartaliraport: kiirete kohanejate tulevik on kindlam

2020. aasta pakkus raamatupidajatele ja raamatupidamisteenuse ettevõtetele huvitavaid väljakutseid ja muutusi. Aasta tagasi alanud koroonakriis tõi esialgu kaasa palju ebakindlust, nõudis teenusepakkujatelt kiiret reageerimist (toetusmeetmed ja nõustamine) ning mõjutas ka müügitulu sesoonsust (aastaaruannete tähtajad pikenesid).
IMG Numeri juhatuse liige Kadri Kangur
Foto: Raul Mee

Neljandas kvartalis algas omakorda koroonakriisi teine laine, mis tähendab, et turbulents turul jätkub ning fookus on lühiajalisel planeerimisel ja paindlikkusel. Need ettevõtjad, kes on suutnud muutustele kiiresti reageerida, kohaneda ja julgeid otsuseid vastu võtnud, tunnevad end tuleviku osas kindlamini.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700