Autor: Lia Siht • 17. detsember 2020

Uus üüriseadus – puust ja punaseks

Üüürilepingute platvormi Rendin õigusosakonna juht Lia Siht.
Mis täpselt muutub uuel aastal kehtima hakkava uue üüriseadusega? Üüürilepingute platvormi Rendin õigusosakonna juht Lia Siht annab üksikasjaliku ülevaate.

Võlaõigusseadus on peaaegu 20 aastat püsinud muutmata kujul, samas oli vajadus muudatuste järele ammu olemas. Näiteks olid keelatud mitmed pooltevahelised kokkulepped ning seaduses oli mitmeti tõlgendatavaid ja raskesti kohaldatavaid sätteid.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700