15 aprill 2015

Ühinenud Ajakirjad AS otsib raamatupidajat

Nõutav erialane haridus ja töökogemus raamatupidajana vähemalt 5 aastat. Kandideerimise tähtaeg 30. aprill.

Ühinenud Ajakirjad AS kirjastab ajakirju Kodu & Aed, Diivan, Kodutohter, Tehnikamaailm, TM Kodu & Ehitus ja Cosmopolitan.

Pakutav töökoht:•  Ettevõtte igapäevane raamatupidamine - algdokumentide sisestamisest aastaaruandeni•  Erialane haridus ja töökogemus raamatupidajana vähemalt 5 aastat•  Rahvusvahelise ettevõtte kogemus  Tööd valdkonna ühes juhtivas, 17. aastat tegutsevas, väliskapitalil põhinevas firmas; Kokkuleppel eesti ja inglise või soome 5 aastat Täistööaeg Hiljemalt maikuu jooksul Tallinna kesklinnas personal@ajakirjad.ee

RAAMATUPIDAJA

Tööülesanded

•  Arvete, maksete ja raportite koostamine ja väljastamine vastavalt tähtaegadele•  Aruandluse koostamine ja esitamine juhatusele ja maksuametile•  Dokumentide korrashoid ja arhiveerimine•  Statistiliste aruannete koostamine•  Muud raamatupidamise ja aruandlusega seotud jooksvad ülesandedNõudmised kandidaadile

•  Orienteerumine raamatupidamisalastes õigusaktides•  Raamatupidamisprotsesside tundmine, probleemide mõistmine ja suutlikkus neid lahendada•  Täpsus, kohusetundlikkus ja põhjalikkus.•  Eesti ja inglise keele oskus•  Kiire õppimisvõime ning oskus töötada iseseisvalt.•  Hea arvutikasutamisoskus (Excel, Word).•  Hea suhtlemisoskus ja kohanemisvõime, lojaalsusKasuks tuleb

•  Hea analüüsivõime•  Avatus, koostöövalmidus, positiivne ellusuhtumineOmalt poolt pakume•

•  Tööalaseid õppimis- ja arenguvõimalusi•  Meeldivat töökeskkonda koos kaasaegsete töövahenditega.•  Sõbralikku kollektiiviPakutav palk: 

Nõutud keeled: 

Nõutud töökogemus: 

Tööaeg: 

Tööle asumise aeg: 

Asukoht: 

Kontakt tel 6104004,  CV ja motivatsioonikiri saata hiljemalt 30. aprilliks aadressile

 

Autor: Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700