Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledž • 25. märts 2022

Mikroettevõtja majandusaasta aruanne ja selle erisused

Raamatupidamise seaduse (RPS) alusel jagunevad ettevõtjad nelja suurde kategooriatesse: mikroettevõtja, väikeettevõtja, keskmise suurusega ettevõtja ja suurettevõtja. Selles artiklis räägime mikroettevõtja majandusaasta arundest.
Foto: Pixabay

Kategooriast sõltub, millise detailsusega peab ettevõtja esitama oma majandusaasta aruande. Seadus sätestab igale kategooriatele oma kriteeriumid (vt tabel).

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700