Autor: Maike Leppik • 19. august 2021

Üha enam ettevõtjaid eelistab raamatupidamist teenusena sisse osta

Äripäeva Infopanga värske raamatupidamisbüroode konkurentsiraport näitab, et raamatupidamisteenuste turg tervikuna on olenemata koroonaviirusest näidanud häid tulemusi. Kasvanud on nii müügitulu kui kasum, mis on saavutanud viimase viie aasta kõrgeima taseme.
Maike Leppik, KPMG raamatupidamisteenuste juht

Maike Leppik, KPMG raamatupidamisteenuste juht selgitab: "2019. aastaga võrreldes on kasvanud sektori müügitulu 9,7% ulatudes 92,4 miljoni euroni. Raamatupidamisbüroode koondkasum on kasvanud 10,8 miljoni euroni (2019. aastal 10,3 miljonit eurot)".

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700