Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 22. veebruar 2024

Raamatupidamise Praktik, veebruar 2024

Kasutagem oma aega targalt

Talve selgroog on murtud ning vaatamata aeg-ajalt kimbutavale krõbedale pakasele võtab päike taevakaarel aina enam võimust, kutsudes rohkem kontorist välja. Tellijana saad näiteks mõnusalt jalutades kuulata põnevaid valdkonna saateid. Leiad need raamatupidaja.ee lehelt rubriigist „ Podcast”. Kui oled juba raamatupidaja.ee veebilehele jõudnud, siis võta hetk ja vaata seal natuke rohkem ringi. Avaldame veebis iga päev aktuaalseid ja praktilisi artikleid, mis kahjuks ajakirja kaante vahele ei mahu. Ära jäta kasutamata ka võimalust vaadata videoteegist konverentside ettekandeid ja küsida nõu valdkonna ekspertidelt. Tuletan veel meelde, et lisaks on sinu kasutuses Äripäeva infopanga hõbepakett, mis annab ligipääsu Eesti ettevõtjate ja firmade äriinfole.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700