Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 24. jaanuar 2024

Raamatupidamise Praktik, jaanuar 2024

Head uut õppimise aastat!

Tahe õppida, areneda, mugavustsoonist välja tulla on jaanuarikuu kaanepersooni Krista Teearu sõnul raamatupidamisvaldkonnas elementaarne. Krista on suurepärane näide elukestvast õppijast. Ta õpib praegu TalTechis mikrokraadikava järgi äriprotsesse digiühiskonnas ning täiendab end pidevalt IT-valdkonnas. Krista on Eesti Raamatupidajate Kogu nõukoja liige ja raamatupidamisteenuste toimkonna juht. Ta tegutseb raamatupidamisbüroo Robby & Bobby partnerina ning on Äripäeva välja antava raamatupidamise teabevara peatoimetaja.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700