Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 19. jaanuar 2022

Raamatupidamise Praktik, jaanuar 2022

Kõik on õpitav!

Head alanud aastat! Soovin kõigile uuel aastal enam julgust katsetada ja õppida midagi uut ning tahet mugavusstsoonist välja astuda ja uusi väljakutseid vastu võtta. Tasub julgeda vajaduse korral ka abi küsida ning loomulikult nii iseennast kui ka teisi kiita ja tunnustada.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700