Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 13. detsember 2021

Raamatupidamise Praktik, detsember 2021

Mis muutub raamatupidaja töös aastal 2022?

Aastalõpu ajakirja läbivaks märksõnaks on kvaliteet – seda nii raamatupidamise kutsealal kui ka isikliku arengu ja inimlike pürgimuste mõttes. Tutvustame seekord kogunisti kolme raamatupidamise maailma säravat ja hakkajat naist.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700