Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 10. november 2021

Raamatupidamise Praktik, november 2021

Eesti Raamatupidajate kogu 25! Palju õnne!

Eesti Raamatupidajate kogul on novembrikuus väärikas 25. sünnipäev. Õnnitlused Äripäeva ja raamatupidaja.ee poolt erialaliidu liikmetele ja eestvedajatele! Minul on sel puhul kaks erisoovi: soovin, et viie aasta pärast on enamus raamatupidajatest liitunud erialaliiduga ning et digipööre raamatupidamises on tehtud ja see on minevik.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700