Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 14. september 2021

Raamatupidamise Praktik, september 2021

Ootan teid konverentsile

Sügishooaja esimeses ajakirjas saavad sõna nii meie senised kui ka uued kaasautorid. Alustame selles numbris värske sarjaga, kus tutvustame ägedaid raamatupidajaid, kes reageerisid minu suvisele üleskutsele. Esimene tõeliselt eriline raamatupidaja on Piret Villum-Salak. Kui soovid kas ennast või kolleegi ajakirjas tutvustada, saada mulle lugu või kirjuta e-kiri ja teeme ära!

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700