Autor: Marianne Lõhmus, raamatupidaja.ee juht, Raamatupidamise Praktiku peatoimetaja • 10. märts 2021

Raamatupidamise Praktik, märts 2021

Kevadekuulutajate ootel

Sel aastal oleme saanud nautida käredat pakast ja paksu lumevaipa. Usun, et nii mõnigi, kel suusad kuuris aastaid tolmu kogunud, sai need taas rajale viia. Ometi hakkab hing juba igatsema sooja päikese ja õhemate riiete järele ning mina ootan juba väga esimesi kevadekuulutajaid – märtsikellukesi ja linnulaulu.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700