Autor: Raamatupidaja.ee • 30. november 2020

Raamatupidamise Praktik, november 2020

Müüdid on murdmiseks

Lugesin hiljuti üht raamatut, mis rääkis piirangutest, mida me endale eelarvamuste ja uskumustega seame. Üks levinumaid on meile juba lapsepõlvest kaasa antud teadmine, justkui oleksime sündinud kas humanitaar või reaalainete inimeseks. „Sul pole matemaatikale pead“ on üks tavapärasemaid vabandusi, mida vanemad, õppejõud ja ka me ise endale anname, kui piisavalt kiiresti peast ei arvuta või võrrandisse puuduolevat tegurit leia.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700