Autor: Raamatupidaja.ee • 11. mai 2020

Raamatupidamise Praktik, mai 2020

Eesliini kangelased

Naljakuu möödus sel aastal peadpööritava kiirusega ja oli naljast kaugel. Kuigi oleme enamasti kodukontorites ning üritused ja koosviibimised on tühistatud, kuuluvad raamatupidajad justkui eesliini kangelaste hulka. Eriolukord on nõudnud raskeid otsuseid ning toonud mitmeid uusi toetusi, mille vormistamine, arvestamine ja taotlemine on tihtilugu raamatupidajate töölaual.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700