24. märts 2020

Raamatupidamise Praktik, märts 2020

Tarkus tarviline vara

Mulle väga meeldib meie selle kuu persooni Joel Zernaski suhtumine pidevasse enesearengusse – olgu selleks ugemine, koolituste ettevalmistamine või suhtlemine, mis annab võimaluse samal ajal nii õppida kui ka õpetada. Ta toob välja Confuciuse mõttetera: kui oled kõige targem inimene ruumis, siis oled vales ruumis. Ma avardaksin seda mõtet veel edasi − tihti me ei tea ruumis viibijate potentsiaali ega oska hinnata nende teadmiste ja kogemuste pagasit. Ühised avatud arutelud, sealhulgas tarkade inimeste vaidlused, aitavad aga avada uusi vaatenurki ning luua seoseid, mida me ise ei märkaks. Tänapäeval, kus kogu maailma info on vaid klikikaugusel, ongi tarkus eelkõige seoste loomine erinevate võimaluste ja teadmiste vahel. Kasutataksegi ju tarkuse sünonüümina just sõna taiplikkus.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700