Autor: Marianne Lõhmus, raamatupidaja.ee juht, Raamatupidamise Praktiku peatoimetaja • 27. detsember 2019

Raamatupidamise Praktik, detsember 2019

Missugune on raamatupidaja uusaastalubadus?

Mõtisklesin endamisi, et kui raamatupidajad annaksid ametialase uusaastalubaduse, siis missugune see oleks? Kus on arenguvõimaluse koht? Täpsemaks on raamatupidamises ehk keeruline minna, kui just ei soovita võimalikku vara ja vahendeid jupikaupa kajastada. Loodan siiski, et keegi arvele autot eraldi ridadena ei võta – esmalt rool, siis rattad ja nii kuni tahavaatepeeglini välja.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700