Autor: Raamatupidaja.ee • 27. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raamatupidamise Praktik, juuni 2019

Tööta selleks, et nautida

Hoiad käes Raamatupidamise Praktiku juuninumbrit, mis tuletab meelde mitut sellel kuul tähtsat asjaolu. Esiteks, kui aastaaruanne on veel esitamata, hakkab sellega kohe kiire. Teiseks, saabumas on kuupäev, millest alates peavad olema kanded töötamise registris täiendatud. Kolmandaks on järgmisest kuust võimalik riigikassast raha saada vaid e-arve saatmisel. Kusjuures üllatava teadmisena moodustasid ajakirja juuninumbri trükkimineku päeval nõutud e-arved riigile saadetavate arvete kogumahust vaid 30%.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700