Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Tarkvaraga RAPID saab töötada oma arvutis või üle interneti - just nii nagu Teil vaja. RAPID on lihtne ja soodne majandustarkvara.

RAPIDiga saate koostada klientidele müügiarved, säilitada klientide andmed ja tehtud toimingute info koos ühes kohas. Koostatud dokumentidele luuakse automaatselt raamatupidamiskirjendid eelnevalt seadistatud skeemi alusel.

RAPID on automatiseeritud raamatupidamine, kus inimene ei tegele rutiinse andmete sisestamisega.

RAPID toob automaatselt sisse ettevõttele tarnijate poolt saadetud e-ostuarved ja koostab neile raamatupidamiskirjendid. Ettevõtte raamatupidaja või juht kontrollib saabunud ostuarved ja vajadusel muudab raamatupidamiskannet. Kui ettevõttes vastutab kulude sisu eest rohkem kui üks isik, siis toimub RAPIDis ka ostuarvete menetlemine.

RAPID koostab ostjatele e-müügiarved, kui ostja-ettevõttel on äriregistris märge e-arvete valmiduse kohta. E-müügiarveid saab väljastada nii ettevõtetele, kui ka eraisikutele internetipanka.

Panga väljavõtte sissetoomine RAPIDisse toimub paari hiireklikiga. Tarkvara seob automaatselt panga laekumised müügiarvetega ja kirjendab dokumendid raamatupidamisregistrites.

Maksuametile või äriregistrile esitatavad aruanded luuakse automaatselt. Raamatupidaja kontrollib aruanded, vajadusel teeb dokumentidel muudatusi ja seejärel esitab aruanded interneti kaudu.

RAPID on roheline raamatupidamine - see on efektiivsem raamatupidamise korraldus, mille puhul tehinguid kajastavad dokumendid (arved, aktid, jmt) säilitatakse elektroonsel kujul otse RAPIDis. Sellega kaasneb oluline ajavõit, väheneb paberi ja printeri kulu, väheneb inimlike eksimuste arv ning suureneb infovahetuse kiirus.

RAPID on kiirelt õpitav ja lihtne kasutada. Tarkvara sisaldab eestikeelset spikrit - kasutusjuhendit. Suvalisel ekraanipildil, kus Te vajate selgitusi raamatupidamisprogrammi kohta, vajutage arvuti klaviatuurilt klahvile F1 - avaneb aken RAPIDi abitekstiga. Spikri akna sisu sõltub sellest, millisel ekraanipildil Te spikrinuppu F1 vajutasite. Ja keerulisemate küsimuste puhul aitab RAPIDi klienditugi telefoni või kaughalduse abil.

RAPID on avatud ja arenev tarkvara, mis suudab suhelda teiste süsteemidega. Näiteks saab uue kliendi lisamisel ettevõtte andmed e-äriregistrist automaatselt sisse tuua. E-maksuametile saadetakse käibemaksu, tulu- ja sotsiaalmaksu deklaratsioonid ning e-äriregistrile aastaaruanne. E-arved edastatakse operaatorite Omniva Arvekeskus, Telema, Fitek ja Krediidiinfo teenuse abil. Raha liikumine ettevõtte internetipangas, valuutakursid euroopa keskpangast, jt.

Väikeettevõttes saab firma juht ise RAPIDi abil raamatupidamise ja aruanded riigile tehtud. Keskmises ettevõttes, kus tehingute arv on suurem, on raamatupidaja ülesandeks seadistada RAPIDis automaatkannete skeemid ja aeg-ajalt kontrollida tulemust. Keerulisemate tehingute kirjendamine on raamatupidaja loominguline töö.

Proovi RAPIDi tasuta programmi SIIN.

Loe lisaks SIIT.

Osale arutelus

  • Terje Praks, TT Tarkvara OÜ juhataja

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad