Autor: Raamatupidaja.ee • 4. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Audiitorfirma PwC sai juurde kaks uut partnerit

Eesti juhtiva audiitor- ja nõustamisfirma PwC kaks pikaajalise kogemusega vandeaudiitorit, Eva Jansen-Diener ning Lauri Past, on alates 1. juulist 2018 PwC Eesti partnerid, kuuludes PwC Kesk- ja Ida Euroopa organisatsiooni.
Eesti PwC auditi teenuseliini hakkab juhtima Lauri Past
Foto: PwC Eesti

Lauri Past, kes lisaks mitmete kohalike võtmeklientide teenindamisele on juhtinud ka PwC kliendikoolituste programmi, hakkab juhtima ka Eesti PwC auditi teenuseliini. Eva Jansen-Diener hakkab lisaks oma tänasele rollile Eesti auditi teenuseliini juhtkonnas ja arvukate suurklientide teenindamisele osalema ka Läti PwC igapäevases juhtimises ning PwC üle-Baltikumilise strateegia elluviimises.

Eesti PwC juhtivpartner Tiit Raimla ütles uudist kommenteerides, et nii Eva kui Lauri panus Eesti PwC eduloosse on olnud märkimisväärne ning nad on suurepäraselt kasutanud PwC rahvusvahelise ja erialase arengu võimalusi. "Eva ja Lauri lisandumine partneritena kinnistab meie võimekust pakkuda oma klientidele veelgi paremat teenust, mis hõlmab endas PwC võrgustiku kvaliteeti, kuid võtab arvesse kohaliku ärikeskkonna eripärasid“ ütles Tiit Raimla.

PwC on maailma juhtiv audiitor- ja nõustamisfirma, mille globaalne käive ulatub 36 miljardi USA dollarini. Audiitorkogu andmetel on PwC Eesti suurim audiitorfirma, mis auditeerib muuhulgas 76% Tallinna börsil noteeritud ettevõtetest ja suurt osa avaliku huvi üksustest. PwC võrgustiku ettevõtetes Eestis töötab ligi 180 inimest.

Allikas: PwC Eesti

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700