Autor: Raamatupidaja.ee • 19. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arvestusalaste uurimustööde konkurss 2018

Esita oma lõputöö arvestusalaste uurimustööde konkursile
Foto: Egle Vainula, eLMEK Accounting OÜ tegevjuht, Eesti Raamatupidajate Kogu nõukoja liige
Traditsiooniliselt kuulutavad Eesti Raamatupidajate Kogu, Rahandusministeerium, Audiitorkogu ja Eesti Siseaudiitorite Ühing välja ARVESTUSALASTE UURIMISTÖÖDE KONKURSI 2018.

Arvestusalaste uurimustööde konkurss on Eestis ainus võimalus selles valdkonnas kõrgharidust omandavatel tudengitel esitada lõputöö omavaheliseks mõõduvõtmiseks. Arvestusalaste uurimustööde konkurss on heaks näiteks kõrgkoolide, kutseühenduste ja avaliku sektori asutuste tulemuslikust koostööst.

Otsime uudseid lähenemisi ja praktilisi ettepanekuid erinevate arvestusalaste probleemide lahendamisel ning huvitavaid vaatenurki teoreetilistele küsimustele. Hindame töödes teema või käsitluse uudsust ja aktuaalsust. Olulisel kohal on valdkonna tulipunktid ja päevakohasus. Töö kirjutamisel tuleb lähtuda uurimistulemuste kasust valdkonna arengusse ja laiemast mõjust eriala arengusse üldse. Vähem oluline pole ka järelduste kvaliteet. Leidke see miski uus teadmine ja järelduste praktiline kasutatavus.

Meil on hea meel, et arvestusalased uurimustööd hoiavad kätt elu pulsil, aga samas lähenevad akadeemiliselt sügavuti probleemidele, mis nõuavad pühendumist.

Esita oma 2017/2018 õppeaastal valminud akadeemiline töö hiljemalt 30. juuniks 2018 ning konkureeri osale 3700€ auhinnafondist!

3700 € auhinnafond jaotatakse viie kategooria vahel:.

- Parim magistri- või doktoritöö (autor ja juhendaja)- Parim bakalaureuse-, lõpu- või muu kirjalik töö (autor ja juhendaja)- Parim audiitortegevuse alane uurimustöö (autor)- Parim finantsarvestust käsitlev uurimustöö (autor)- Uudne ja huvitav arvestusalane teemakäsitlus (autor)Tutvu teemade valiku ja tingimustega SIIN

Oma töö saad esitada uurimustöö konkursile SIIN.

Allikas: Eesti Raamatupidajate Kogu

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700