Autor: Raamatupidaja.ee • 16. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööinspektsioon ja komisjonid kolivad

Tööinspektsioon ja töövaidluskomisjonid kolivad
Foto: Pixabay
Tööinspektsiooni ja töövaidluskomisjonide Tallinna kontorid alustavad 1. septembril tööd ühisel aadressil Mäealuse 2/2 teaduspargi Tehnopol territooriumil. Esimene nõustamisjuristi vastuvõtt ning töövaidluskomisjoni istung uuel aadressil toimub 5. septembril.

Kolimise tõttu ei toimu alates 16. augustist kuni kuu lõpuni juristi vastuvõttu Tallinnas. Juristi infotelefonil kolimisega seoses katkestusi ei tule ning nõu saab küsida telefonil 6406000 igal tööpäeval kella 9-16:30. Samuti võib saata küsimuse e-kirja teel aadressile [email protected]

Tallinna töövaidluskomisjon ei võta alates 28. augustist kuni augusti lõpuni Endla kontoris avaldusi vastu. Avaldused saab sel ajavahemikul jätta postkasti aadressil Endla 10A. Dokumente on võimalik saata ka e-kirjaga.

Tallinna töövaidluskomisjonid ja nõustamisjuristid alustavad septembris tegevust Mäealuse 2/2 maja III korrusel. Alates septembrist ootame kodanikke nõustamisjuristi vastuvõtule teisipäeviti ja neljapäeviti ajavahemikus 9– 12 ning 13-16. Töövaidluskomisjoni avaldusi saab paberkandjal tuua teisipäeviti, kolmapäeviti ja neljapäeviti kell 9-12 ja 13-16. Muul ajal saab dokumendid jätta vastavasse postkasti või esitada elektrooniliselt e-kirjaga.

Tööinspektsiooni uus kontor asub SA Tallinna Teaduslinnak Tehnopoli territooriumil Mustamäel. Lähim bussipeatus on Raja, kus peatub buss 23. Tulla saab ka trolliga nr 3 (Keemia peatus). Parkimine Tööinspektsiooni juures on tasuta.

Allikas: Tööinspektsioon

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700