Autor: Raamatupidaja.ee • 31. jaanuar 2023

E-arveldaja – raamatupidamise tarkvara alustavale ja väikeettevõtjale. Esimene aasta tasuta!

E-arveldaja on veebipõhine tarkvara, mis sobib nii alustavale ja väikeettevõtjale kui mittetulundusühingule ja sihtasutusele.

Tarkvara asub e-äriregistri portaalis ja seda saavad kasutada nii ettevõtjad ise kui ka nende poolt volitatud isikud (näiteks raamatupidajad).

Miks eelistada just e-arveldajat?

• Tarkvara koostab kasutaja algatusel käibe-, tulu- ja sotsiaalmaksudeklaratsioone ning võimaldab need saata Maksu- ja Tolliametile.

• Koostöös e-arve operaatoritega on loodud digiarvete edastamise ja vastuvõtmise lahendused. Digiarve vastuvõtmisel on kogu arves kajastatud info automaatselt sisestatud ning kasutajal jääb vaid valida kulurida ning arve kinnitada. Kõik äri- ja mittetulundusühingud saavad e-arveldajas saata avaliku sektori asutustele e-arveid tasuta, piiramatus koguses ja tähtajatult.

• Maksekorralduste, maksu- ja tolliameti ettemaksukonto väljavõtete ja pangakonto väljavõtete automaatne sidumine aitab kasutajal vältida käsitsi tehtavaid kandeid.

• Majandusaasta aruande esitamiseks on tarkvaras olemas automaatne XBRL-aruande genereerimise võimalus, mis saadab soovi korral aruande mugavalt ettevõtjaportaali aruandluskeskkonda.

• Olenemata ühingu suurusest ja tehtavate kannete arvust on e-arveldaja kasutamine nii praegu kui edaspidi esimesel aastal TASUTA.

• Suur pluss on kindlasti see, et e-arveldaja proovimiseks on olemas demokeskkond, mis võimaldab tarkvaraga tutvuda enne lepingu sõlmimist ja kasutajaks hakkamist.

• E-arveldajal on olemas ka API rakendus-/programmiliides (Application Program Interface), mille abil saavad erinevad tarkvarad omavahel andmeid jagada. Rakenduse kasutamiseks tuleb vastavates süsteemides võtta kasutusele e-arveldajas genereeritud API võti - täpsema info abiinfo lehel.

• Lisaks pakub e-arveldaja keskset e-arve operaatori teenust majandustarkvaradele (täpsem info rik.ee veebis).

Kuna teenust saab kasutada veebis, ei pea tarkvara ega selle uuendusi oma arvutisse alla laadima. E-arveldajale saab olenemata ajast ning kohast interneti teel alati piiramatult ligi.

Tarkvara koosneb viiest olulisemast osast: arveldamise-, raamatupidamise-, aruandluse-, personali- ja seadistuste moodul.

Riigi loodud raamatupidamistarkvara on väikeettevõtjate poolt väga hästi vastu võetud. E-arveldajal on tänaseks juba üle 30 tuhande kasutaja.

E-arveldaja kasutajate tagasiside:

„Väikse ettevõtte jaoks on kõik vajalik ühes kohas olemas.“ „Alustavale ettevõtjale on väga tähtis programmist saadav majandusaasta aruanne.“

„Lihtne on alla laadida klientide/tarnijate andmeid ja üles laadida deklaratsioone!“

„Online lahendus on parim variant väikefirmale, kui vaja hallata raamatupidamist erinevatest geograafilistest kohtadest.“

Teenuse tutvustus

Sisene e-arveldajasse

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700