Autor: Standard Books • 7. veebruar 2020

Standard Books on võimalusterohke äritarkvara kogu ettevõttele!

Standard Books on Excellent Business Solutions Eesti AS poolt spetsiaalselt Eesti turu jaoks kohandatud pilvepõhine äritarkvara lahendus, mis ei ole lihtsalt raamatupidamisprogramm. Standard Booksis on ligi 30 moodulit, mis toetavad kogu ettevõtete igapäevast äritegevust. Sealhulgas raamatupidamine, müügihaldus, hooldusteenindus, logistika, kinnisvarahaldus, kliendihaldus, tootmine ja mitmed teised vahendid ärianalüüsiks ning ettevõtte juhtimiseks.

Programmi tähtsamad omadused:

• Kasutajaliides - kliendi arvutisse installeeritakse mugav kasutajaliides. Seetõttu on tarkvaras tehtavad toimingud oluliselt kiiremad ning andmed on hoitud paremini. Mitme akna süsteem annab kasutajale tunduvalt paremad võimalused tarkvara erinevates akendes tööd teha. Sel viisil veebibrauseris tegutseda ei saa. Erinevad klahvikombinatsioonid, aruannetelt alamdokumentideni avatav funktsionaalsus (drilldown) ja mitme akna süsteem – eelised, mida brauserid ei võimalda, kõik see teeb Standard Booksi kasutamise mugavaks.

• Integreeritus - integreeritud lahendus võimaldab kõik ettevõttele olulised äriprotsessid teostada ühes süsteemis. Kuna süsteemi kõik osad on omavahel seotud (kuni 30 erinevat moodulit), kaob seeläbi vajadus dubleerivaks andmete sisestamiseks. Ühes programmis saavad tööd teha erinevad osakonnad, kasutades just seda moodulit, mis tema osakonna jaoks vajalik on. Olgu selleks müük, finants, ladu, hooldusteenindus ning raamatupidajal on toimuvast ülevaade.

• Liidestuseks avatud – liidestused toimuvad läbi API ning sobib ettevõtetele, kellel on kasutusel näiteks veebipood või mitu erinevat tarkvara, mille vahel automaatselt vahetada informatsiooni.

• Põhipakett- sisaldab üle 20 mooduli ning võimalus lisada kuni 200 ettevõtet. Hinna sees on ka versiooniuuendused, kasutajatugi, pilveteenus ning erinevad liidestused (Omniva, Fitek, Envoice, Telema, Swedbank, Scoro, Smaily, Costpocket)

• Erilahendused - tarkvara on võimalik kohandada vastavalt kliendi vajadustele ja soovidele. Näiteks luua uusi aruandeid, funktsioone, muuta ekraanipilte ja aknaid – vastavalt ettevõtte spetsiifilistele soovidele ja vajadustele. Seega programm on kohandatav vastavalt ettevõtte arengule ja vajadustele.

Standard Booksi puhul kasutajate seas tõstetakse esile eelkõige selle loogilist ülesehitust ja paindlikkust, andmete turvalist käsitlemist, varukoopiate lahendust, tarkvara funktsionaalsust ning mitmekülgset tugisüsteemi. Standard Booksi kasutamine muudab ettevõtte äritegevuse juhtimise lihtsaks, paindlikuks ja arusaadavaks kõigile osapooltele. Nii juhtidele kui raamatupidamise ja finantsjuhtimise valdkonnas tegutsejatele.

Proovi programmi tasuta SIIN.

Kontakt:

Excellent Business Solutions Eesti AS, Valukoja 8

Ülemiste City, Tallinn

E-R 09.00-17.00, [email protected], +372 669 1111

www.excellent.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700