Autor: TAAVI PALK • 9. november 2023

TAAVI PALK – parim valik kõigile palgaarvestajatele

Töötasude arvutamist ja maksustamist puudutava seadusandluse igaaastane muutumine ja uute peensuste jätkuv lisandumine on palgaarvestusest teinud ühe komplitseerituma valdkonna finantsarvestuses.

Seoses sellega on aastast aastasse muutunud keerukamaks ka palgaarvestuses kasutatav tarkvara. Taavi Tarkvara on käinud kaasas kõigi viimaste aastate uuendustega palgaarvestuses ja oma eesmärgiks seadnud pakkuda klientidele tarkvara, mis suudaks automaatselt ja korrektselt hallata kogu töötasude arvestamise keerulist valdkonda.

-Automatiseerib töötasude arvestamise

-Automaatne pensionikindlustusmakse kinnipidamine ja liitumise kontroll

-Järgib kõiki seadusmuudatusi ja uuendusi

-Hulgaliselt aruandeid tasude, kinnipidamiste ja maksude kohta

-Maksuaruanded ja tõendid ning statistika aruanded

Sobib kõigile - Taavi Palga erineva võimsusega paketid pakuvad kvaliteetset lahendust väikestele, keskmistele ja suurtele firmadele

Taavi Palk koostab automaatselt kanded kõikidesse Eestis kasutatavatesse raamatupidamisprogrammidesse. Seega on Taavi Palk ideaalne valik neile firmadele, kus vajatakse professionaalset palgaarvestuse tarkvara, kuid on juba kasutusel mõni raamatupidamisprogramm. Kanded koostatakse vastavalt Teie firma kontoplaanile ja kasutusel olevale analüütikale. Taavi Palk on kooskõlas kõigi Eestis kehtivate palgaarvestust reglementeerivate seaduste, määruste ja muude aktidega.

• Muudetav tulumaksumäärade tabel (sh. miinimumpalk, sotsiaalmaksu aluse miinimumkuumäär)

• Töötajakeskne lähenemine, töötaja kaardil on kogu temaga seotud info, sh. püsitasud, lisatasud,maksuvabad summad

• Paindlik palgaarvestusperioodide seadistus (vahemaksed, lõplik arvestus).

• Vahemakseid on võimalik teha piiranguteta näiteks preemiate, puhkustasude või teiste väljaspool palgapäeva tehtavate väljamaksete jaoks.

• Täiuslik töötasuliikide kogu (tasu- ja kinnipidamiste liigid katavad enamiku spetsiifilistest vajadustest). Põhialgoritmid: aja-, tunni- ja tükitöö arvutamiseks.

• Põhjalik keskmiste arvestus (alati kooskõlas viimaste seadusandlike aktidega).

• Palgaarvutust saab piiranguteta korrata (enne lõplikku palgalehe koostamist saate muuta kõiki detaile).

• Dokumendid ja aruanded: Palgalipik, Palgaleht, Koondid tasuliikide, töötajate, osakondade lõikes, kõik Maksuametile esitatavad aruanded, s.h. Vorm TSD ja Lisa-d, Statistika aruanded (sh. aruannete impordi võimalus E-stat-i) ja hulk teisi palgaarvestuses vajalikke aruandeid. Kokku üle 500 erineva aruande. Kõiki aruandeid on lihtne eksportida Word, Excelisse, RTF või PDF formaadis faili, kus neid on lihtne edasi töödelda.

• Allüksuste, analüütiliste koodide, elukohtade, pankade, ISCO koodide, EW ametikoodide jms. abiregistrid.

• Seotud kõigi Eestis levinud finants- ja pangaprogrammidega.

• Liides Maksu- ja Tolliametiga ja Pensionikeskusega.

TAAVI PERSONAL on parim valik kõigile personalitöötajatele

Töötajate arvestust ja andmete säilitamist puudutava seadusandluse pidev täiustumine on tekitanud vajaduse tarkavara järele, mis lihtsustaks ettevõttes kehtestatud seaduste järgimise ning samal ajal annaks juhtidele operatiivset teavet töötajate kohta. Taavi Tarkvara on käinud kaasas kõigi viimaste aastate uuendustega personaliarvestuses ja oma eesmärgiks seadnud pakkuda oma klientidele tarkvara, mis suudaks automaatselt ja korrektselt hallata kogu personaliarvestuse nüansirikast valdkonda alates töötajate isikukaartidest ja töölepingutest kuni tööaja arvestuseni.

TAAVI Personal programmil on puudumiste impordiks liides töövoogude juhtimise tarkvaraga YESTER.

TAAVI Personal programmil on liides Haigekassaga, mis võimaldab haiguslehti mugavalt kinnitada ja programmi importida.

Sobib kõikidele - Taavi Personali pakett pakub kvaliteetset lahendust väikestele, keskmistele ja suurtele firmadele.

Seos Taavi Palgaga

Taavi Personal ja Taavi Palk on tihedalt omavahel integreeritud. Taavi Personal programmist kantakse koheselt andmed Taavi Palk programmi, näiteks uue töötaja kaart, töötaja puhkusperiood, töötaja ajutise töövõimetuse periood.

TAAVI TÖÖAEG on hädavajalik abivahend tööajatabelite koostajaile. Tööajaandmete töötlemine on iga ettevõtte jaoks kohustuslik protseduur. Ettevõtte tööajatabelite koostamine on rohkelt aega ja suurt täpsust nõudev vastutusrikas töö, mille lõpptulemusest sõltuvad töötajate palgaandmed. Taavi Tööaeg muudab selle tülika ja aeganõudva tegevuse lihtsaks, hoiab kokku aega ning vähendab oluliselt vigade tekkimise võimalust.

TAAVI Palk ja Personal programmide uuendamine on lihtne, kasutajal tuleb vaid vastavat menüüpunkti vajutada ja programm uuendab tarkvaraversiooni ise. Seadusemuudatustest tingitud versioonivahetuse kohta saadetakse kasutajale e-mail, milles teavitatakse versiooniuuenduse vajadusest ja on veidi täpsemalt ka kirjas, mida versiooniuuendus sisaldab.

Taavi Tööaeg seos Taavi Palk ja Taavi Personal programmiga

Taavi Tööaeg programmist on võimalik kuu koondandmed eksportida Taavi Palk programmi. Koondandmete eksportimine Taavi Palk programmi on väga mugav juhul, kui ettevõttel on palju üksusi, mis on territoriaalselt laiali hajutatud ning/või baassüsteemile ligipääs on piiratud või hoopis keelatud. Samuti on selline süsteem mugav, kui ettevõttes on tööajatabelite koostamine üksuste juhatajate kohuseks.

Kui ettevõttes on kasutusel Taavi Personal, saab sinna sisestatud töötajate, töölepingute, puhkuste ja ajutise töövõimetuse info automaatselt Taavi Tööaeg programmi üle kanda. Seega on võimalik kasutades Taavi Personal, Taavi Tööaeg ja Taavi Palk programme, luua ettevõttes integreeritud süsteem töötajatega seotud info haldamiseks alates töölepingute koostamisest kuni tööajatabelite alusel töötasu arvestamiseni.

Tööajatabel:

• tööajatabelis on pidevalt näha kogu info töötaja ühe töökuu kohta – päeva-, õhtu-, üle-, pühade- ja öötunnid

• tööajatabeleid on võimalik koostada ja ekraanil jälgida osakondade, jaoskondade, brigaadide ja ametikohtade kaupa

• tööajatabel sisaldab põhjaliku puudumiste valiku- haigus, invaliidsuspuhkus, komandeering, lapsehoolduspuhkus, lapsepäevad, lapsinvaliidi hooldaja, õppepuhkus, osaliselt tasustatav puhkus, palgata puhkus, puhkus, sünnituspuhkus, tasustatav vaba päev, tervisepäev, tervist kahjustav töö, tööluus. Puudumise valimiseks tuleb päeval teha hiireklõps ning valida loetelust sovib. Liidesed läbipääsusüsteemidega.

TAAVI Tööaeg tarkvarapakett töötab koos kõigi Eestis enimlevinud läbipääsusüsteemidega. TAAVI Tööaeg pakub võimaluse läbipääsusüsteemi andmeid mugavalt edasi töödelda ning koostada vajalikud raportid. TAAVI Tööaeg töötab koos läbipääsusüsteemidega Suprema (AS Hansab), Protege (AS G4S), FoxSec (OÜ Hardmeier), liideseid lisandub pidevalt juurde.

Vaata lisa ja küsi pakkumist: www.taavi.ee.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700