Autor: Raamatupidaja.ee • 11. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Väike- ja keskmised ettevõtted saavad tuge kolmandatesse riikidesse sisenemisel

Kasuta uutele turgudele sisenemise võimalust
Foto: https://pixabay.com
Kaubandus-tööstuskoda kutsub kõiki kasvupotentsiaaliga väikese või keskmise suurusega ettevõtteid osalema projektis Ready2Go, mille kaudu saavad nad tuge Kameruni, Tšiili, India, USA ja Kanada turgudele sisenemiseks.

„Väikesed ja keskmised ettevõtted näevad enamjaolt suurt vaeva, et leida endale koostööpartnereid, saati siis veel kaugetes kolmandates riikides. Ready2Go toob need riigid ettevõtjatele n.-ö. koju kätte, seda nii koolituste kui ka sihtriikide külastamiste näol,“ ütles kaubanduskoja europrojektide projektijuht Kadri Rist.

„Projekti kaudu saavad ettevõtted osaleda erinevatel koolitustel ja kontaktkohtumistel nii Eestis kui välismaal. Suure osa elamis- ja reisikulusid välisriikidesse minekul katab programm,“ rääkis Rist. Projektis osalejale pakutakse:

kolmepäevalist individuaalset koolitust äriplaani koostamiseks ja arendamiseks;kahepäevalist välismaist koolitust Euroopa erinevates linnades (kulud kaetakse kuni 900 eurot inimese kohta);kaks kontaktkohtumise üritust võrgustiku ja partnerlussuhete loomiseks projekti sihtriikides (kulud kaetakse kuni 750 eurot ettevõtte kohta).

Projektis osalemiseks tuleb täita taotlus, mille leiad koos lisainfoga SIIT.  Taotluse esitamiseks kulub ca 30 minutit ja see ei too ettevõttele kaasa kohustusi.

Taotluse esitamise tähtaeg on 14. aprill!

See on suurepärane võimalus kolmandate riikide turgudele sisenemiseks ja koostööpartnerite leidmiseks.

Ready2Go on Euroopa Komisjoni käivitatud pilootprojekt, mida viiakse läbi üle terve Euroopa. Eestis veab projekti kaubandus-tööstuskoda.

Allikas: Eesti Kaubandus-Tööstuskoda

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700