Autor: Raamatupidaja.ee • 30. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maksu- ja Tolliamet vajab peadirektorit

Kuulutati välja konkurss Maksu- ja Tolliameti peadirektori ametikoha täitmiseks
Foto: Eiko Kink
Riigisekretär kuulutab välja avaliku konkursi Maksu- ja Tolliameti peadirektori ametikoha täitmiseks.

Maksu- ja Tolliamet rakendab riiklikku maksu- ja tollipoliitikat ning kaitseb ühiskonda ja seaduslikku majandustegevust. Amet tagab tõhusa maksude kogumise, atraktiivse maksukorralduse ja võrdse ettevõtluskonkurentsi ning hea koostöö ja usaldusliku suhte maksumaksjate ja partnerorganisatsioonidega.

Maksu- ja Tolliameti peadirektori peamisteks väljakutseteks lähiaastatel on kaasaegsete maksukogumise lahenduste ja e-teeninduse keskkondade kasutusele võtmine ning ausa maksukonkurentsi ja kestliku maksubaasi kindlustamine.

Kandidaadile esitatavad nõuded: 1. kõrgharidus; 2. vähemalt 5-aastane organisatsiooni või suurema struktuuriüksuse juhtimise kogemus; 3. inglise keele oskus vähemalt B2 tasemel; 4. kompetentsid vastavalt avaliku teenistuse tippjuhtide kompetentsimudelile, rõhuasetusega strateegilisele juhtimisele, inimeste juhtimisele, koostööle ning suhtevõrgustike arendamisele (vt https://riigikantselei.ee/et/tippjuhtide-kompetentsimudel).

Eelistame kandidaati, kellel on suure organisatsiooni eduka juhtimise kogemus.

Kandidaadilt eeldame riigisaladusele juurdepääsu loa olemasolu või valmisolekut selle taotlemiseks.

Kandidaadil palume esitada: - motiveeritud avaldus; - elulookirjeldus, soovitavalt europassi CV vormil, http://europass.cedefop.europa.eu/et/documents/curriculum-vitae; - tunnistuse või diplomi koopia kvalifikatsiooni või hariduse kohta; - kinnitus, et puuduvad asjaolud, mis välistaksid ametnikuna teenistusse võtmise.

Dokumendid palume esitada hiljemalt 14. veebruaril 2017. a tippjuhtide valikukomisjonile aadressil Rahukohtu 3, 15161 Tallinn, märgusõnaga "MAKSU- JA TOLLIAMETI PEADIREKTORI KONKURSS" või digitaalselt allkirjastatuna elektronposti aadressil tippjuhid[at]riigikantselei[dot]ee.

Allikas: Riigikantselei

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700